lumi de ijsbeer,duurzame kersthanger

Lumi: duurzame kersthanger

Ieder jaar mogen mijn kinderen iets moois uitkiezen voor in de kerstboom. Dit jaar weet ik wel welke winkel we hiervoor gaan bezoeken: Dille & Kamille. Dit jaar hebben ze daar een prachtige kerstcollectie met het thema ‘Noordpool’. Met name de kersthanger ‘Lumi’ heeft mijn hart gestolen…

Van elke verkochte ‘Lumi’ kersthanger wordt er 1 euro gedoneerd aan het WWF.

Allemaal even mooi…

De vilten kerstfiguurtjes – die gemaakt zijn door vrouwen uit Nepal – zijn stuk voor stuk even mooi, maar het ijsbeertje Lumi is wel heel speciaal. Hier zit namelijk een bijzonder verhaal aan vast…

Lumi: een mooie kerstgedachte

Door de opwarming van het klimaat wordt de Noordpool – en daarmee zijn bewoners – ernstig bedreigd. Om te helpen de schitterende poolnatuur te beschermen, heeft D&K daarom een nieuw familielid geadopteerd voor deze kerst: Lumi de ijsbeer. En van elke verkochte Lumi kersthanger doneert de winkelketen 1 euro aan het WWF ijsbeer onderzoek. Als dat geen mooie kerstgedachte is…

Wil je ook zo’n lief ijsbeertje in je boom én tegelijkertijd het goede doel steunen? Koop ‘m dan hier of ga langs in een van de winkels.

Zie ook:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*