schoenzet kalender,aftelkalender sinterklaas,sinterklaas kalender jongens en meiden

Schoenzet kalender 2019: download ‘m gratis!

Een schoenzet kalender geeft kinderen duidelijkheid in de periode rondom Sinterklaas. Jongens en meiden heeft daarom een gratis schoenzet kalender voor je kids ontworpen. In dit blog lees je hoe je ‘m kunt downloaden.

Sinterklaas periode: best een beetje spannend…

In 2019 vindt de landelijke Sinterklaas intocht plaats op zaterdag 16 november in Apeldoorn. En vanaf maandag 11 november is het Sinterklaasjournaal weer op tv te zien. In de tijd hiervoor stijgt de spanning bij veel kinderen. Soms begint de ‘stress’ al als er weer pepernoten liggen in de supermarkten en we weer overal plaatjes tegenkomen van de Sint en zijn Pieten. Sommige kinderen zijn dan al niet meer te houden. Ach, het is ook allemaal best een beetje spannend… 😉

Schoencadeaus (NL)Schoencadeaus (NL)

Schoen zetten voor Sinterklaas

Als Sinterklaas en zijn Pieten eenmaal in het land zijn, mogen kinderen hun schoen zetten. Dat is altijd een hele belevenis. Superspannend natuurlijk of er de volgende dag een schoencadeautje klaar zal liggen. Maar hoe weet je kind nu wanneer hij of zij zijn schoen mag zetten? Om het voor je kind zo duidelijk mogelijk te maken, is het heel handig om een schoenzet kalender in huis te hebben waarop kinderen precies kunnen zien wanneer zij hun schoen mogen zetten. Ook kunnen zij met zo’n kalender goed zien hoeveel nachtjes het nog slapen is tot pakjesavond…

schoenzet kalender,wanneer schoen zetten,aftel kalender sinterklaas
Schoen zetten bij de ‘open haard’…

Schoenzet kalender: download ‘m gratis!

Op de speciaal door Jongens en meiden ontworpen gratis schoenzet kalender kun je (samen met je kind) aangeven op welke dagen hij of zij de schoen mag zetten. Zo weet je kind precies waar hij of zij aan toe is. En voor Sinterklaas zelf is het ook heel handig, want ook hij weet zo wanneer hij en zijn Pieten weer met een schoencadeautje of iets lekkers langs mogen komen!

Download hier de gratis schoenzet kalender van Jongens en meiden

Zie ook:

2 Comments

  1. Pingback: Pietenmuts op, pak aan...? Welkom Sinterklaasje! - Jongens en meiden

  2. Pingback: Pietenplaatjes... Hoe zit dat precies? - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*