Whitestar: paardenfilm met Britt en Esra

Alle paardenfans opgelet: dit najaar komt BN’er en ruiter Britt Dekker met een eigen bioscoopfilm, genaamd: Whitestar. Hoe cool is dat?! Naast dat Britt flink heeft meegedacht over het verhaal, zal ze, samen met haar paard George, een rol gaan spelen in de film. Esra de Ruiter, ook bekend van het paarden platform PaardenpraatTV, heeft ook een rol in Whitestar. Naar verwachting gaat de bioscoopfilm in oktober 2019 in première.
Over de film Whitestar

De film gaat over de bijzondere band tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. In de film wordt het paard, vanwege zijn bijzondere talenten, bij Britt weggehaald. Je raad het vast al, maar uiteindelijk vinden Britt en het paard elkaar weer terug en halen ze het beste in elkaar naar boven.
Britt en George

Zoals gezegd, speelt het paard van Britt (George) ook mee in de film. Dit paard kreeg ze van televisie producent John de Mol. George is een spierwitte rashengst, afkomstig uit Spanje. Britt droomde al langere tijd van het paard en werd fan toen ze het dier ooit in een paardenmagazine voorbij zag komen. Nu ze met George mee gaat doen in een echte bioscoopfilm, komt er echt een droom voor haar uit.

whitestar,film paardenpraattv,film britt en esra,britt dekker en george
Britt en haar paard George…

Wij verheugen ons er nu al op om de film Whitestar op het witte doek te gaan bekijken!

Zie ook:
Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*