lol surprise,lol glamper

LOL Surprise: van LOL bal tot LOL glamper…

We waren al fan van LOL Surprise, maar toen we dit nieuwe speelgoed van L.O.L. zagen, werden we helemaal enthousiast! Heb jij het nieuwste speelgoed van lol surprise al ontdekt?
Mijn dochter is gek op de poppetjes van LOL. Niet zo gek, want ze zien er heel schattig en hip uit. Mijn dochtertje gebruikt de poppetjes inmiddels ook als zij speelt met het poppenhuis, dat ik een tijdje geleden voor haar heb gerestyled.

LOL Surpris: Ooh la la baby

Het begon allemaal met de LOL ballen, maar inmiddels zijn er zoveel leuke spullen van het merk verkrijgbaar. Een van de nieuwste items van LOL is de LOL Surprise Ooh la la baby. Zoals we gewend zijn, ziet alleen de verpakking er alleen al leuk uit. Een lief gekleurd koffertje van zo’n twintig centimeter hoog met daarin… Jawel, een grote Lil Sister (zo cute!) en een superleuk tasje om de LOL baby in te dragen. Naast de pop en het tasje, bevat elke LOL Surprise ooh la la baby surprise ook nog allerlei leuke make-up en andere accessoires. Welke variant je ook hebt: ze zijn allemaal even leuk! In totaal zijn er drie L.O.L. ooh la la baby surprise sisters te verzamelen: Lil Kitty Queen, Lil D.J. en Lil Bon Bon. Welke vind jij het leukst?

lol surprise,ooh la la baby,lol surprise lil sisters,lol surprise koffer oh la la  lol surprise,lol suprise,lol surprise ooh la la baby,lil bon bon,koffer lol   

Waar staat de afkorting L.O.L. eigenlijk voor?

De een spreekt het uit als ‘lol’ de ander als ‘EL-O-EL’. Wat je ook zegt, de afkorting staat voor ‘Lil Outrageous Littles’. Leuke, te gekke kleine kleintjes dus. Zoiets… ;-). De lettercombinatie ‘lol’ betekent ook wel ‘pret’ of ‘plezier’. Ook staat het voor uitdrukkingen als ‘Laughing Out Loud’, ‘Lots of Luck’ of ‘Lots of Love’.

Van LOL bal tot LOL glamper…

Ben jij, net als wij ook fan van LOL? Dan zetten we hieronder een aantal toffe artikelen van LOL Surprise voor je op een rij. Van een badlaken en een rugzak tot een echte LOL glamper en een LOL kinderfiets. Komt ‘ie…!

lol surprise,strandlaken lol,handdoek lol,cadeau lol  lol surprise,pop up store lol

lol surprise,diamant mozaiek,ses knutselen    lol surprise,rugzak lol surprise,rugtas lollol surprise,tas lol surprise

lol surprise,kinderfiets lol surprise,fiets lol,meisjesfiets 16 inch  lol surprise,lol glamper

Genoeg leuks te koop van LOL Surprise dus!

Zie ook:
Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*