wk dames voetbal,oranje leeuwinnen,speelschema wk dames voetbal,wk vrouwen voetbal,baby voetbal tenue nederlands elftal

WK dames voetbal: speelschema en spaaracties

Van  7 juni tot en met zondag 7 juli 2019 vindt het WK dames voetbal in Frankrijk plaats. Natuurlijk gaan we als Nederlanders met zijn allen de dames volgen en aanmoedigen. De dames gaan hartstikke goed en hebben het tot nu toe gehaald tot de kwartfinales. Op woensdag 3 juli spelen ze weer tegen Zweden. Wij gaan natuurlijk kijken. Oranje kleding aan, lekkere hapjes en drankjes erbij: we zijn er klaar voor!

wk dames voetbal,oranje leeuwinnen,wk vrouwen voetbal 2019,baby tenue nederlands elftal,baby voetbaltenue
Baby voetbal tenue…

WK dames voetbal 2019

Weet je nog dat twee jaar geleden het EK voor vrouwen plaatsvond? Wij waren op de camping in Italië toen de Nederlandse dames de finale speelden tegen Denemarken. In de poolbar stond daar de tv aan en heel wat mensen zaten daar in hun oranje shirt te kijken. De Oranje Leeuwinnen wonnen toen met 4-2. Iedereen uit zijn/haar dak toen bij het café op de camping :-). Ik kreeg toen echt dat gevoel van vroeger, als Nederland het EK of WK speelde. Hele straten kleurden toen oranje en iedereen liep in oranje kleding rond als Nederland moest spelen. Zo leuk! Ik hoop van harte dat dit gevoel ook dit WK terugkomt. Toen ik het nummer ‘Wij zijn Nederland’ van Jan Smit en John de Bever voor het eerst hoorde en de videoclip zag, voelde ik het eerlijk gezegd wel. Te gek toch?!

Speelschema WK 2019

De Nederlandse dames nemen het op woensdag 3 juli om 21:00 uur in de halve finale op tegen de dames van Zweden. Spannend!
Spaaracties WK dames voetbal

Natuurlijk zijn er veel bedrijven die inspelen op het WK Vrouwen voetbal. Hieronder zetten we een aantal toffe acties voor je op een rij.

wk dames voetbal,meisjes voetbal tenue,meisjes tenue nederlands elftal,oranje meisjes tenue
Meisjes voetbal tenue Nederlands elftal

Blokker: Oranje Leeuwinnen sparen

Een leuke actie van Blokker. Tussen 27 mei en 7 juli 2019 kun je namelijk bij deze winkel poppetjes van de Oranje Leeuwinnen sparen. Bij iedere 10 euro die je besteedt, krijg je een leeuwin gratis. In totaal kun je 16 Oranje Leeuwinnen sparen: van Anouk Dekker en Sherida Spitse bijvoorbeeld tot Shanice van de Sanden en Lieke Martens. Wat ook leuk is is het tafelvoetbal spel, waar je de poppetjes voor kunt gebruiken.

oranje leeuwinnen,tafelvoetbalspel vrouwen,tafelvoetbalspel blokker

Calvé: Oranje Leeuwinnen pindakaas

Wie fan is van de dames en houdt van pindakaas, kan in de winkel potten pindakaas kopen met de namen van de Oranje Leeuwinnen erop. Koop je twee potten, dan krijg je ook nog eens een KNVB doeboek erbij. Wil je zelf een pot pindakaas ontwerpen? Kijk dan hier.

AH: sparen voor een poster van het dameselftal

Misschien heb je er al eentje in huis: een poster van het Nederlandse dameselftal. Deze kun je bij de supermarkt Albert Heijn sparen.

Ken jij nog meer leuke acties in het kader van het WK dames voetbal? Laat het ons weten in de comments!

Zie ook:
Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*