oranje leeuwinnen,wk dames 2019,nederlands vrouwenelftal,nederlands damesvoetbal,wk frankrijk

Oranje Leeuwinnen: spaar ze allemaal!

Wat een super toffe actie van Blokker! Tussen 27 mei en 7 juli 2019 kun je bij deze winkel namelijk Oranje Leeuwinnen sparen. Bij iedere 10 euro die je besteedt, krijg je een leeuwin gratis (lees hier ook de voorwaarden). In totaal kun je 16 Oranje Leeuwinnen sparen: van Anouk Dekker en Sherida Spitse bijvoorbeeld tot Shanice van de Sanden en Lieke Martens!
Oranje leeuwinnen: spaar ze allemaal!

Het leuke van de oranje leeuwinnen die je bij Blokker kunt sparen, is dat ze allemaal lijken op de echte dames. Kijk hieronder maar op het plaatje. Welke Oranje Leeuwin vind jij het meeste lijken?

oranje leeuwinnen,wk dames 2019,nederlands vrouwenelftal,nederlands damesvoetbal,wk frankrijk
Oranje Leeuwinnen spaaractie

Supercool: een tafelvoetbalspel van de dames

Het leuke van de poppetjes is dat je ze overal op kunt plakken. Op je fiets bijvoorbeeld of op het beeldscherm van je computer. Daarnaast kun je ze vastklikken op een speciale sleutelhanger of op je eigen tafelvoetbalspel dat exclusief bij Blokker en alleen in de winkels verkrijgbaar is. De prijs van het tafelvoetbalspel is € 59,99.

oranje leeuwinnen,tafelvoetbalspel vrouwen,tafelvoetbalspel blokker
WK Vrouwen 2019

De actie wordt gehouden, omdat tussen vrijdag 7 juni en zondag 7 juli het WK Vrouwen 2019 in Frankrijk plaatsvindt. En natuurlijk gaan we met zijn allen de Nederlandse vrouwen volgen en aanmoedigen. Weet je nog dat twee jaar geleden het EK voor vrouwen plaatsvond? Wij waren op de camping in Italië toen de Nederlandse dames de finale speelden tegen Denemarken. De Oranje Leeuwinnen wonnen toen met 4-2. Iedereen uit zijn/haar dak toen bij het café op de camping :-). Ik kreeg toen echt dat gevoel van vroeger, als Nederland het EK of WK speelde. Hele straten kleurden toen oranje en iedereen liep in oranje kleding rond als Nederland moest spelen. Zo leuk! Ik hoop van harte dat dit gevoel ook dit WK terugkomt. Toen ik het nummer ‘Wij zijn Nederland’ van Jan Smit en John de Bever voor het eerst hoorde en de videoclip zag, voelde ik het eerlijk gezegd wel. Te gek toch?!

Speelschema WK 2019

Voorlopig staan de eerste wedstrijden van de Nederlandse dames (groep E) op de volgende data en tijden gepland:

Di 11 juni 15:00 uur Nederland – Nieuw Zeeland Le Havre
Za 15 juni 15:00 uur Nederland – Kameroen Valenciennes
Do 20 juni 18:00 uur Nederland – Canada Reims

Het complete speelschema van het WK Frankrijk vind je hieronder:

speelschema wk vrouwen 2019
Bron: www.ekvrouwen.nl

Ga jij de Oranje Leeuwinnen ook volgen dit WK? Wij steunen ze van harte en gaan gauw naar de winkel om ze te sparen!

Zie ook:
Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*