cupcake recepten,mermaid cupcakes,zeemeermin cupcakes

Cupcake recepten: van cola cupcakes tot moestuintjes

Cupcake recepten: soms wil je net even iets andere cupcakes dan die je normaal gesproken gewend bent om te maken. In dit blog zetten we een aantal originele en hele lekkere recepten voor cupcakes voor je op een rij. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cupcakes voor Moederdag?

Cupcakes als traktatie

Als ik mijn kinderen vraag wat ze met hun verjaardag op school willen trakteren, dan antwoorden ze bijna altijd: “cupcakes”. Ik geef ze geen ongelijk, want cupcakes zijn ook superlekker. Maar als ze trakteren, dan wil ik er eigenlijk wel iets meer van maken dan alleen ‘cupcakes’. Een bepaald thema eraan verbinden bijvoorbeeld of ze op zijn minst een beetje decoreren ;-). Alleen mis ik soms wel de inspiratie. Ik ging daarom op zoek naar leuke en originele cupcake recepten die niet al te moeilijk zijn om te maken. Benieuwd? Lees dan hieronder verder!
Cupcake recepten 1: Cola cupcakes

cupcake recepten,cola cupcakes

Toen mijn zoontje dit cola cupcakes recept zag, was hij meteen enthousiast. “Die zijn cool mam, en check dat colaflesje bovenop eens!”. Ik denk dat een hoop kinderen er zo over zullen denken. Gegarandeerd een hit: dat weet ik wel zeker ;-). Benieuwd naar het recept? Kijk dan hier

Cupcake recepten 2: voetbal cupcakes

cupcake recepten,voetbal cupcakes

Jongens en meiden die van voetbal houden, zullen deze voetbal cupcakes vast geweldig vinden. Hiermee scoor je dus ook vast en zeker. Meer informatie over dit recept voor voetbal cupcakes vind je hier

Cupcake recepten 3: regenboog cupcakes

cupcake recept,regenboog cupcakes

Regenbogen en unicorns: wie houdt daar nu niet van. Deze regenboog cupcakes zien er super vrolijk uit. En het snoepje bovenop maakt het natuurlijk helemaal af ;-). Het recept voor de regenboog cupcakes vind je hier

Cupcake recepten 4: Mermaid cupcakes

cupcake recepten,mermaid cupcakes,zeemeermin cupcakes

Zeemeerminnen zijn helemaal hot. Er zijn dan ook veel leuke mermaid bak accessoires te koop, waarmee je bijvoorbeeld hele mooie zeemeermin staarten kunt maken. Benieuwd hoe je deze mermaid cupcakes kunt maken? Kijk dan hier

Cupcake recepten 5: Moestuin cupcakes

cupcake recepten,moestuin cupcakes

Dit vond ik dus zelf helemaal te gek: moestuin cupcakes! Zijn dus gewoon chocolade cakejes, maar lijkt net echt toch? De groentes voor bovenop de cupcakes moet je wel nog even zelf boetseren. Te leuk toch?! Het recept voor deze moestuin cupcakes vind je hier

Op deze website vind je nog meer ideeën voor leuke cupcake recepten. Maar wees gewaarschuwd: je krijgt er wel trek van ;-).

Zie ook:
5 Comments

  1. Pingback: WC rollen knutselen - Jongens en meiden

  2. Pingback: Hippe meisjes regenlaarzen - Jongens en meiden

  3. Pingback: Wat is de beste buggy? Onze Top 5 - Jongens en meiden

  4. Pingback: Moederdag cadeaus: 5 tips! - Jongens en meiden

  5. Pingback: Waaier knutselen: cool en handig! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*