kinderkamer accessoires,aro for kids borduurring

De leukste kinderkamer accessoires…

Kinderkamer accessoires: er is zoveel leuks te krijgen. In dit blog zetten we de leukste en mooiste spullen voor op een kinderkamer voor je op een rij.
Roze, roze en nog eens roze…

Binnenkort willen we de slaapkamer van mijn dochtertje gaan restylen. Ze wordt binnenkort vier en gaat dan naar school, dus tijd voor een ‘grote’ meisjeskamer. Op haar huidige kamer zit nog babybehang op de muur. Dus dat is alvast één ding om aan te pakken. Daarnaast moet er ook eigenlijk een nieuwe kast komen, dus ook daar gaan we naar op zoek. Maar wat helemaal leuk is om te shoppen, zijn accessoires.

Kinderkamer accessoires voor een lief prijsje…

Onderstaande accessoires zijn staan niet alleen leuk op mijn dochters kamer; ze zijn ook nog eens superleuk geprijsd!

kinderkamer accessoires,roze hanglamp           kinderkamer accessoires,dekbed lama       kinderkamer accessoires,roze speelgoedbank     kinderkamer accessoires,hip kussen

Hier vind je nog meer leuke en voordelige spullen voor op de kinderkamer.

Nog meer hippe accessoires voor op de kinderkamer…

En wat dacht je dan van onderstaande spulletjes? Van een borduurring voor aan de muur tot een hip kratje en een leuk kindertafeltje in de vorm van een schattig wolkje… We zouden nog wel even door kunnen gaan met het posten van leuke spullen. Want oh oh, wat is er veel leuks te koop!

kinderkamer accessoires,aro for kids borduurring  kinderkamer accessoires,kratjes kinderkamer  kinderkamer accessoires,kinder tafeltje wolk

Meer hippe spullen voor op de kinderkamer vind je hier

Genoeg inspiratie qua kinderkamer accessoires ;-). Binnenkort gaan we maar eens met het kamertje aan de slag. Nu al zin in!

Zie ook:
3 Comments

  1. Pingback: Behang kinderkamer: hip, lief of stoer? - Jongens en meiden

  2. Pingback: Kinderbedden om bij weg te dromen... - Jongens en meiden

  3. Pingback: Peuterbed: een perfecte tussenoplossing! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*