jongens regenlaarzen,kinder regenlaarzen,tips leuke regenlaarzen voor jongens,regenlaarzen kind

Jongens regenlaarzen: de stoerste op rij

Een goed paar jongens regenlaarzen is echt onmisbaar, zeker in Nederland. Vooral in de herfst kan er in Nederland flink wat regen vallen. Dan kun je gewoon niet zonder regenkleding en laarzen zijn dan ook wel zo fijn.

Must-have: kinder regenlaarzen!

Om mee naar school te lopen of voor tijdens die wandeling aan het strand of in het bos: een goed paar regenlaarzen voor de kids moet je gewoon in de kast hebben staan. Ze houden de voeten van je kind droog en ze mogen lekker vies worden (zo houd je die mooie jongens sneakers tenminste netjes ;-)).

Jongens laarzen: in alle soorten en maten

Voor kinderen en ook voor jongens zijn er zoveel leuke regenlaarzen te krijgen. Er zijn veel leuke merken die jongens regenlaarzen verkopen, dus er is voor ieders smaak wel wat wils. Wat je smaak ook is: in dit blog zetten we een aantal stoere regenlaarzen voor je op een rij!


“Baby Shark, doo doo doo doo doo doo…”

We kennen allemaal het liedje van Baby Shark wel. Hier thuis is het liedje inmiddels helemaal grijs gedraaid haha. Ik kan het eerlijk gezegd niet meer horen… πŸ˜‰ Maar deze laarsjes vind ik dan wel weer erg leuk! Te koop bij Scapino.

jongens regenlaarzen,regenlaarzen kind,baby shark,laarzen met haaienvin,leuke kinder regenlaarzen

Kinder regenlaarzen met lichtjes

Als je kinderen ergens blij mee wilt maken, geef ze dan iets met lampjes erin cadeau. Vinden ze prachtig! Met deze kinder regenlaarzen met lampjes erin wordt stampen in de plassen een feestje… Te koop bij Scapino.


Hippe jongens regenlaarzen

Ook Marks & Spencer verkoopt leuke kinder regenlaarzen. Halfhoge laarzen in een effen kleur bijvoorbeeld, of deze monsterlijk leuke rode laarsjes met tandjes :-). Keuze genoeg!


Jongens regenlaarzen van Go Bananas

Deze jongens regenlaarzen van het merk Go Bananas zijn ook tof. In het grijs met haaientanden of de rode met een krokodil erop. Heel tof. Hier te koop.


HEMA regenlaarzen voor kinderen

Ook HEMA verkoopt leuke kinder regenlaarzen in allerlei toffe kleurtjes en tegen een prima prijs. Hiermee kan je kind stijlvol in de plassen stampen…;-)

regenlaarzen kind,jongens regenlaarzen,meisjes regenlaarzen,hippe kinder regenlaarzen,kinder regenlaarsjes

Hippe kinderlaarsjes met regenbogen erop…

Wat een hippe kinder regenlaarzen zijn dit. Leuk voor jongens en meiden! Heel lief met die regenbogen erop en de kleuren zijn mooi… Hier te koop.

jongens regenlaarzen,meisjes regenlaarzen,regenlaarsjes met regenbogen erop,regenlaarzen kind,kinder regenlaarzen

Leuke jongenslaarzen met print erop

Er zijn natuurlijk ook allerlei leuke jongens regenlaarzen met prints erop te koop. Met camouflage print bijvoorbeeld, autootjes, of dinosaurussen. Onderstaande laarsjes zijn niet alleen stoer, maar ook heel handig door de hengsels die zich aan de zijkanten van de laarzen bevinden. Handig met aantrekken! Hier te koop.


Druppies jongens regenlaarzen

Deze stoere jongens regenlaarsjes van het merk Druppies zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Ze worden gemaakt van 100% natuurrubber en hebben een fijne pasvorm. De laarzen zijn voorzien van een katoenen binnenvoering.

Hier te koop.


Paw Patrol regenlaarzen

Paw Patrol is helemaal hot bij stoere jongetjes. Wist je dat er ook hele leuke jongens regenlaarzen met deze vrolijke vriendjes erop te koop zijn? Ze zijn er zelfs met lampjes erin. Stel je voor: regenlaarzen met Sky of Marshall erop…

Hier te koop.


Hippe halfhoge regenlaarzen voor jongens

Naast hoge regenlaarzen, zijn er ook halfhoge regenlaarzen te koop. Hele hippe ook, zoals deze van CeLaVi (links) en Bisgaard (rechts).

Hier te koop.


Hippe jongens regenlaarzen van Sticky Lemon

En deze dan… Te leuk toch?! Met deze jongens regenlaarzen (die het trouwens ook prima doen als meisjes regenlaarzen!) steelt je kind gegarandeerd de show… Hier te koop.


Welke jongens regenlaarzen vind jij het leukst?

Zie ook: