vaderdag knutselen,parkeerschijf fc barcelona,voetbal parkeerschijf,voetbal knutselen

Vaderdag knutselen: 5 x voetbal knutsels voor papa

Wil je iets voor Vaderdag knutselen, maar heb je geen inspiratie? En heb je een papa die van voetbal houdt? Lees dan snel verder, want in dit blog zetten we vijf leuke en originele voetbal knutsels voor Vaderdag voor je op een rij!
Knutsels én een ontbijtje…

Bij Vaderdag hoort natuurlijk een heerlijk zelfgemaakt ontbijtje en een mooie knutsel. Hiermee maak je papa natuurlijk het meest blij! Wil je ook nog een cadeautje geven? Check dan ook vooral ook ons blog met ideeën voor Vaderdag cadeaus even.

Vaderdag knutselen tip 1: sleutelhanger van strijkkralen

vaderdag knutselen,sleutelhanger vaderdag

Van strijkkralen kun je allerlei leuke dingen maken. Het is niet moeilijk en je maakt er serieus de leukste dingen mee. Zo ook deze leuke sleutelhanger in de kleuren van je vaders favoriete voetbalclub! Vast en zeker een item dat je vader zal bewaren en ook zal gebruiken. Bijkomend voordeel van deze sleutelhanger is dat je vader zijn sleutelbos ook niet snel zal kwijtraken ;-). Ben je benieuwd wat je nog meer kunt maken met strijkkralen? Bekijk dan ook ons blog met zomerse knutsels even ;-).

Vaderdag knutselen tip 2: papieren voetbal met foto erin

vaderdag knutselen,papieren voetbal met foto

Dit is ook een leuke. Uit een groot vel wit papier knip je een cirkel. Vervolgens teken je de vlakken en lijnen van een voetbal erop en klaar is je voetbal. Nu nog alleen een foto erop plakken en een gaatje maken met een perforator om ‘m op te kunnen hangen. Hartstikke leuk toch?!
Vaderdag knutselen tip 3: voetballertje met foto van papa

vaderdag knutselen,voetballertje

Oké, deze vinden we dus zelf helemaal geweldig: een voetballertje met de foto van je lieve papa erop geplakt. Voor de armpjes gebruikten we rietjes. Het snorretje, brilletje en hoedje hebben we gephotoshopt. Voor het tenue kun je de kleuren van je vaders favoriete voetbalclub gebruiken. Super grappig toch?!

Vaderdag knutselen tip 4: voetbal stropdas

vaderdag knutselen,stropdas vaderdag,voetbal stropdas

Met deze zelfgemaakte voetbal stropdas zit je altijd goed. Zeker nu met het WK dames in Frankrijk. Kan je vader lekker de Oranje Leeuwinnen aanmoedigen. Top!

Vaderdag knutselen tip 5: parkeerschijf van FC Barcelona

vaderdag knutselen,parkeerschijf vaderdag,voetbal parkeerschijf,parkeerschijf fc barcelona

Last but not least: deze zelfgemaakte FC Barcelona parkeerschijf! Vooral mijn zoontje vindt ‘m helemaal geweldig! Hoe je ‘m maakt? Je hebt vast nog wel ergens een oude parkeerschijf liggen. Haal het kartonnen gedeelte er voorzichtig uit, want deze heb je straks weer nodig voor je eigen vaderdag parkeerschijf. Print dan een embleem van FC Barcelona uit en plak dit op karton. Knip het geheel uit en maak onderin een gaatje. Leg het kartonnen gedeelte met de uren erop (afkomstig van de echte parkeerschijf) onder het embleem en prik een splitpennetje door het geheel. Je parkeerschijf kan nu draaien. Een supertoffe knutsel toch?! Een knutsel waar iedere man iets aan heeft. Staat ook cool in de auto trouwens ;-)….

Weet je al wat jij gaat knutselen voor Vaderdag? Veel plezier alvast!

Zie ook:
One Comment

  1. Pingback: Tips Vaderdag cadeaus: voor de liefste papa's! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*